luni, 28 martie 2016

Otrava din farfurie

Recent am aflat si eu de multele cazuri din Romania in care copiii au facut toxiinfectie alimentara. Apoi, tot mai citim prin presa ca diverse carnuri nu sunt sanatoase, ba ca nici macar fructele nu mai sunt cum au fost odata... Toate sunt tratate cu chimicale si nu mai sunt sanatoase pt trupul nostru.
Nu am vrut sa bag in seama asemenea stiri, dar acum cred ca sunt totusi adevarate. Si ce e de facut atunci? Multi isi schimba alimentatia si trec pe vegan sau mananca anumite seminte care, zic ei, sunt ff sanatoase.
Parerea mea, (si va rog sa o luati ca atare, deoarece fiecare e liber sa creada si sa faca ce vrea), e ca ar trebui sa vedem CE IMPORTANTA ESTE RUGACIUNEA PT MASA! Eu nu prea i-am dat atentie pana acum, dar cred ca nu degeaba Isus ne-a invatat sa multumim pt masa si sa ne rugam inainte. EU CRED CA RUGACIUNEA ARE PUTERE, SI DACA II CEREM DOMNULUI SA CURETE ALIMENTELE DE PE MASA SI NIMIC DIN CE MANCAM SA NU NE FACA RAU, EL O VA FACE. Astfel ca, oricate chimicale ar avea legumele si fructele, si oricat de tratata ar fi carnea din farfurie, daca ne rugam ca Dumnezeu sa le curete de orice rau, El o va face.
Trebuie sa ne rugam si pt aceste lucruri marunte, dar care devin deodata importante in momentul in care pot face rau sanatatii noastre. Vedeti ca nu putem sa evitam alimentele acestea si nici nu putem verifica felul in care au fost cultivate.
Dar cu rugaciunea sigur nu dam gres! Eu am credinta aceasta si stiu ca si acest lucru este in mainile Domnului si El poate sa ne fereasca de toxiinfectii alimentare. Chiar in evanghelii scrie ca aceia care vor crede in Domnul Isus, "daca vor bea ceva de moarte, nu-i va vatama" (Marcu 16:18).
De aceea, sa nu uitam sa ne rugam inainte de masa. E important!
Ramo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu